Huisman zoekt een All round planner

All round planner (m/v) fulltime

Werken bij Huisman betekent werken bij een logistiek dienstverlener met Groot-Brittannië en Ierland als specialisatie.

Wij hebben ambitieuze plannen voor de toekomst. Om de verwachte groei voor te zijn, zoeken wij op dit moment een collega die van aanpakken weet:

All round planner m/v (fulltime)

Wij zoeken een enthousiaste, gedreven kandidaat die graag aan de slag wil als transportplanner op onze planning UK / Ierland en mede het visitekaartje is voor de High Service die we met Huisman International als standaard hanteren.

Taken:

  • Inplannen van dagelijkse orders op onze auto’s op een zo efficiënt mogelijke manier. Dit samen met je collega planner, waarbij de ene vroege dienst heeft en de andere late dienst heeft.
  • Focus op import UK en Be NL planning.
  • Volgen van de dagelijkse ritten en zorgen dat de afspraken met onze klanten worden nagekomen.
  • Kosten efficiënt kunnen werken.
  • Kennis van import markt in de UK heeft om te zorgen voor voldoende retour lading voor onze auto’s.
  • Oplossen van de dagelijkse zaken die voorkomen op de planning.
  • Volgen en controleren van onze sub contractor op hun performance.
  • Chauffeurs te woord staan.
  • Zendingen inboeken bij de ontvangers in UK / Ierland.

Samen met je team draag je bij aan onze missie: DFDS Delivers!

Wat vragen we van een gepassioneerde professional?

Je hebt ervaring in de logistiek en kunt goed samenwerken in teamverband. Je denkt oplossingsgericht waarbij je het belang van de klant voor ogen houdt. Je bent hierbij creatief en zorgt voor efficiency. Dit doe je met enthousiasme en bevlogenheid; Daarom zoeken wij een echte teamspeler.

Je haalt voldoening om de planning zo goed mogelijk te laten verlopen.

 

Vind je het leuk om bij ons te komen werken dan bieden wij je nog het volgende:

Een contract bij DFDS Wijchen met de intentie om dit uiteindelijk te verlengen naar een contract voor onbepaalde tijd. Je gaat een marktconform salaris verdienen met volop ontwikkelingsmogelijkheden. De werktijden vinden plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur.

Wil je werken in een moderne groeiende organisatie, een plek waar altijd iets te beleven valt? Waar je kunt werken aan je eigen groei! Zoek je uitdaging en verantwoordelijkheid? Bij ons krijg je het allemaal in één job; ‘DFDS Delivers’. Kwaliteit leveren, het geruisloos nakomen van afspraken en persoonlijke dienstverlening zijn de pijlers van onze organisatie. Wat zijn die van jou? Vertel het ons en solliciteer op deze functie en stuur je CV en motivatiebrief naar ankni@dfds.com ! We zien je CV met motivatiebrief met belangstelling tegemoet!

DFDS gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.