Transport begeleiding
& expeditie

Transport & expeditie

Deellading en ADR / HACCP transport

Deellading of groupage van hoogwaardige, HACCP, ADR en/of kwetsbare goederen? Stipte tijdsleveringen in de UK of Ierland? Spoedzendingen, transport begeleiding of fijnmazige distributie? Juist in het transport – de laatste meters die uw product in het proces vanaf de eerste ontwikkeling tot aan de eindgebruiker aflegt – is belangrijke winst te behalen. Door veiligheid en leverbetrouwbaarheid van uw kostbare goederen koste wat kost te borgen. Door de kosten van het transport te beheersen. En door u een aantoonbaar concurrentievoordeel te bezorgen.

Transport begeleiding van en naar Engeland en Ierland

DFDS Wijchen transporteert al bijna 50 jaar goederen van en naar Groot-Brittannië en Ierland. Daarbij blinken wij uit in het transporteren van hoogwaardige, HACCP, ADR, tijdkritische of kwetsbare goederen – of een combinatie van deze eigenschappen.

Waarom DFDS Wijchen

  • Tot 99,5% leverbetrouwbaarheid
  • Uw concurrentiepositie versterken
  • Aantoonbaar efficiënt en veilig
  • Bereik 80% van de inwoners van Groot-Brittannië binnen 4 uur
  • Nederlands- en Engelstalige chauffeurs
  • Bezorging tot op de afdeling

Strategische locaties in Nederland en de UK

transport engeland specialist

Onze vestigingen zijn strategisch gelegen in Nederland (Nijmegen/Wijchen) en de UK (Corby/Midlands). Vanuit die locaties leveren we 80% van onze zendingen next day. Dit met een performance van 99,5% gemeten op max. 1 uur afwijking van de afgesproken levertijd.

Plug-and-play
transport

plug and play transport

DFDS Wijchen investeert volop in innovatie, slimme IT en systeemintegratie om elke lading efficiënt, veilig en altijd traceerbaar te transporteren.

Financieel voordeel

Ook standaard economische oplossingen zoals container transport in Ierland, een palletnetwerk en een parcelnetwerk. Om de DFDS Wijchen kwaliteit te borgen, worden deze netwerken enkel ingeschakeld als de goederen geschikt zijn voor dit voordelige alternatief. En dan nog altijd eerst na overleg met u.

Dedicated customer service

Wij begrijpen als geen ander het belang van helderheid, communicatie en afstemming met klant én ontvanger. Op onze vestigingen in Nederland én de UK zit een customer service-team klaar om ieder transport in goede banen te leiden. Dedicated teams die net zo klant- en servicegericht voor u én uw klanten paraat staan, als u van uw eigen medewerkers verwacht.

EEN LEVER-
BETROUWBAARHEID
VAN 99,5%?

EEN BIJDRAGE IN UW CONCURRENTIEPOSITIE

NEDERLANDS- EN ENGELSTALIGE CHAUFFEURS

BEZORGING TOT OP DE AFDELING

Waarom kiest u voor DFDS Wijchen?

"Door de performance en service van DFDS Wijchen kan ik toegevoegde waarde bieden aan mijn eigen klanten."

Benieuwd naar wie dit over ons schreef?
Wij vertellen u er graag meer over, zonder verplichtingen.

Stuur ons een bericht

DFDS gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.