DFDS Wijchen zoekt
Junior Sales Binnendienst

Junior Sales Binnendienst

DFDS Wijchen, onderdeel van DFDS Logistics, is een klantgerichte logistiek dienstverlener met een

specialisatie op het transport naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland en warehouse operaties in zowel Wijchen (NL) als in Corby (GB).

Wij zijn een innovatieve organisatie, met vooruitstrevende  transport- en warehousemanagementsystemen waar kwaliteit en klanttevredenheid onze speerpunten zijn.

Vanwege uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij op zoek naar een:

Junior Sales Binnendienst

 

Je gaat het sales team versterken en ondersteunen op diverse gebieden.

De volgende taken zal je onder andere gaan uitvoeren:

  • Dagelijks verwerken offertes voor relaties en binnen CRM
  • Intensieve begeleiding logistieke tenderprocessen (Engels)
  • Verwerken cijfers in bestanden t.b.v. sales en operations
  • Schakelen tussen diverse teams binnen de organisatie
  • Zelfstandig en proactief input en output kunnen genereren.

Wat verwachten we van jou:

Je hebt een MBO4 / HBO denkniveau. Verder beschik je over een analytisch vermogen en je bent accuraat en actief. Uiteraard verwachten we van jou dat je commercieel en communicatief bent ingesteld. Omdat veel van onze klanten uit het Verenigd Koninkrijk komen is een goede beheersing van zowel de Engelse als de Nederlandse taal in woord en geschrift een vereiste. Verder beschik je over uitstekende vaardigheden met betrekking tot Excel en Powerpoint.

Wat bieden wij jou:

Je komt te werken in een enthousiast team, waarbij je veel van elkaar kunt leren. Het salaris zal marktconform zijn afhankelijk van ervaring.

Kun je je vinden in bovenstaand profiel, heb je zin om met ons de uitdaging aan te gaan om het bedrijf te laten groeien, stuur dan je CV met motivatiebrief naar hrm@huismangroup.com.

DFDS Wijchen gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.