DFDS Wijchen zoekt
(leerling) internationale
vrachtwagenchauffeurs

(Leerling) Internationaal vrachtwagenchauffeur

DFDS Wijchen gevestigd in Wijchen is een logistiek dienstverlener en transporteur met alle specialismen op logistiek gebied onder 1 dak. Als deelladingspecialist bieden wij een volledig begeleid transport voor tijd kritische, hoogwaardige en/of kwetsbare goederen!

 

Heb jij een passie voor internationaal transport?

Wij zijn op zoek naar een Leerling Internationaal vrachtwagenchauffeur!

Leerling?

Ja, we zijn juist op zoek naar mensen die weliswaar beschikken over de benodigde papieren maar nog maar weinig of geen werkervaring hebben. We zullen je in de 1e 3 tot 5 weken intensief begeleiden en klaar stomen voor het grote werk. Je zult stapsgewijs aan de hand van ervaren senior chauffeurs bekend worden gemaakt met alle werkzaamheden. Een ideale omgeving om je eerste stappen te zetten in het internationale vervoer en uiteindelijk door te groeien naar een volwaardig internationaal chauffeur bij DFDS Wijchen!

 

Over de functie:

Eenmaal klaar voor het grote werk, bieden wij een functie aan waarbij je als chauffeur verantwoordelijk bent voor het transport van groupage vervoer met een tautliner. Je rijdt voornamelijk door de Benelux naar Engeland en vertrekt op zondagmiddag of maandag ochtend. Je dient rekening te houden met 3 tot 5 overnachtingen in de week. Kortom, een uitdagende internationale functie waarbij geen dag en week hetzelfde is! Liever parttime werken of in de combinatie met warehouse werkzaamheden? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

De ideale kandidaat:  – Is in het bezit van rijbewijs CE, Code 95 en digitale bestuurderspas; – heeft een ADR Basis certificaat of is bereid om dit op onze kosten te halen; – Ervaring is niet noodzakelijk! – Je spreekt Nederlands en Engels; – Is representatief, klantgericht en zelfstandig;
DFDS Wijchen biedt: Wij bieden jou een uitdagende baan met passende arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor Beroepsgoederenvervoer. Voor deze functie zoeken wij iemand die fulltime of parttime beschikbaar is.

Heb je (net) de benodigde papieren binnen en ben je nu op zoek naar een goede en betrouwbare werkgever om je te gaan ontwikkelen als internationaal chauffeur? DFDS Wijchen biedt je deze mogelijkheid!

Wil je meer weten of solliciteren? Stuur dan je C.V. en motivatie naar hrm@huismangroup.com.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld!

DFDS Wijchen gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.