DFDS Wijchen zoekt
medewerker Customer Support

Vacature Customer Support

Functieomschrijving

Zorg jij ervoor dat onze klant met een tevreden glimlach aan de andere kant van de lijn zit?

DFDS Wijchen is een transport bedrijf, die met name gespecialiseerd is in het transport van deelladingen naar Engeland en Ierland.

Op onze afdeling Customer Support ben jij ons visitekaartje en ben je concreet het aanspreekpunt van onze klanten.

Je behandelt orders van onze klanten die hun hoogwaardige goederen getransporteerd willen hebben. Het spreekt natuurlijk voor zich dat je naast het administratie verwerken en borgen van de orders continue communiceert met de klanten en onze operationele afdelingen.

Vanwege uitbreiding zijn we op zoek naar een Customer Support Medewerker (32 – 40 uur).

Samen met je team draag je bij aan onze missie: DFDS Delivers: kwaliteit leveren, het geruisloos nakomen van afspraken en persoonlijke dienstverlening.

 

Wat vragen we van een gepassioneerde professional?

Je hebt commercieel inzicht en beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau;

Je bent, samen met je collega’s, de spil tussen de klant en de planning. Dit doe je met enthousiasme en bevlogenheid; Daarom zoeken we een echte teamspeler.

Je bent secuur, in staat om prioriteiten te stellen en je weet het overzicht te behouden in een dynamische werkomgeving.

Omdat onze logistieke dienstverlening hoofdzakelijk gericht is op Engeland en Ierland is een goede beheersing van zowel de Nederlandse- en Engelse taal een vereiste.

 

Vind je het leuk om bij ons te komen werken dan bieden wij je het volgende:

Een contract bij DFDS Wijchen met de intentie om dit uiteindelijk te verlengen naar een contract voor onbepaalde tijd. Je gaat een marktconform salaris verdienen met volop ontwikkelingsmogelijkheden.

Wil je werken in een moderne groeiende organisatie, een plek waar altijd iets te beleven valt? Waar je kunt werken aan je eigen groei! Zoek je uitdaging en verantwoordelijkheid? Bij ons krijg je het allemaal in één job; ‘DFDS Delivers’. Kwaliteit leveren, het geruisloos nakomen van afspraken en persoonlijke dienstverlening zijn de pijlers van onze organisatie. Wat zijn die van jou? Vertel het ons en solliciteer op deze functie! We zien je CV met motivatiebrief met belangstelling tegemoet.
Interesse? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ankni@dfds.com

DFDS gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.