Wij zijn op zoek naar een Team Leader Cross Dock (fulltime) M/V

Team Leader Cross Dock (fulltime) M/V

DFDS Wijchen, onderdeel van DFDS Logistics, is een klantgerichte logistiek dienstverlener met een specialisatie op het transport naar het Verenigd Koninkrijk en Ierland en warehouse operaties.

Wij zijn een innovatieve, vooruitstrevende organisatie, met vooruitstrevende  transport- en warehousemanagementsystemen waar kwaliteit en klanttevredenheid onze speerpunten zijn.

Vanwege uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij op zoek naar een:

 

Ervaren Team Leader Cross Dock (fulltime) M/V

Heb jij ervaring in een dynamische Cross Dock omgeving met veel groupage zendingen en is het werken onder tijdsdruk  jou niet vreemd. Dan zijn wij opzoek naar jou

In de rol van team leader cross dock ben je, samen met collega team leaders verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van een groep (10 tot 15) expeditie medewerkers. De uitdaging is om de dagelijkse cross-dock activiteiten en laad/los opdrachten, efficiënt , veilig en tijdig  te laten uitvoeren. Hierbij heb je oog voor kwaliteit van de werkzaamheden en medewerkers.

Naast je dagelijks werkzaamheden zoek je altijd naar verbeteringen in de processen en ben je in staat om samen met de planners oplossingen te vinden bij voorkomende uitdagingen.

Beschik je over een MBO werk- en denkniveau, en heb je meerdere jaren ervaring in een leidinggevende functie op een cross dock operatie en heb je ervaring met het beladen van trailers, dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat bieden wij:

Een uitdagende functie voor wisselende dag-, avond- en zaterdagdiensten binnen een gemotiveerd team van vakkundige collega’s. Wij bieden je een marktconform salaris en mogelijkheden tot het volgen van cursussen/trainingen.

Ga jij de uitdaging aan? Mail dan je brief en CV naar ankni@dfds.com.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

DFDS gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.