Senior Planner / Expediteur m/v (full time)

Senior Planner / Expediteur

DFDS Wijchen  is op zoek naar een ervaren planner / expediteur met een gezonde drive en een commerciële instelling om samen onze afdeling partloads verder te laten groeien.

Als expediteur kom je te werken in een informeel, hardwerkend team wat met plezier onze klanten ontzorgt. Je bent de schakel tussen onze klanten en de leveranciers. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit:

– Opstellen en bewaken van de dagelijkse planning op de expeditie.

– Het organiseren van transport en het behandelen van de dagelijkse aanvragen en het aanbieden aan onze klanten.

– Het behandelen van offertes en natrekken.

– Het mede verantwoordelijk zijn voor de commerciële activiteiten binnen Network Logistics. Het bewaken van de kwaliteit van de dienstverlening en het doen van verbetervoorstellen.

– Het signaleren en oplossen van onregelmatigheden als die zich voordoen.

– Het monitoren van onze partners en sub contractors op hun performance.

– Werken aan de uitbouw en versteviging van het leveranciers netwerk in Europa.

Wat vragen we van jou:

– HBO werk en denk niveau, of MBO+ met 5 jaar werkervaring als planner of expediteur in het Europese wegvervoer.

– Goede communicatieve en commerciële vaardigheden.

– Servicegericht en oplossingsgericht kunnen denken en werken en hierin creatief zijn.

– Affiniteit met TMS systemen.

– Goede kennis van Excel.

– Kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pre.  

– Een gezonde drive en goed in teamverband kunnen werken.

Wij zoeken een enthousiaste, gedreven kandidaat die graag aan de slag wil bij DFDS Wijchen, en mede het visitekaartje is voor de high service die we als standaard nastreven.  De werkzaamheden vinden plaats van maandag tot vrijdag in dagdienst tussen 08.00 en 18.00 uur. Je bent beschikbaar voor 40 uur in de week. We bieden je een uitdagende baan in een gemotiveerd team met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei!

Samen met je team draag je bij aan onze missie: We Delivers: kwaliteit leveren, het geruisloos nakomen van afspraken en persoonlijke dienstverlening.

Wie zijn wij?

DFDS Wijchen is een logistiek dienstverlener met Groot-Brittannië en Ierland als specialisatie en maakt onderdeel uit van de DFDS groep. Wil je werken in een moderne groeiende organisatie, een plek waar altijd iets te beleven valt? Waar je kunt werken aan je eigen groei! Zoek je uitdaging en verantwoordelijkheid? Bij ons krijg je het allemaal in één job; ‘We Delivers’. Kwaliteit leveren, het geruisloos nakomen van afspraken en persoonlijke dienstverlening zijn de pijlers van onze organisatie. Wat zijn die van jou? Vertel het ons en solliciteer op deze functie! We zien je CV met motivatiebrief met belangstelling tegemoet.

Interesse?

Heb je vragen? Neem gerust contact op, we helpen je graag verder! Je kunt contact opnemen met telefoon 024-3718969 of mailen naar rotol@dfds.com

Sollicitaties kunnen gericht worden aan: ankni@dfds.com 

DFDS Wijchen gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.