Wij zijn op zoek naar een Junior Financial Controller/Administrator

Junior Financial Controller/Administrator

DFDS Wijchen, is een klantgerichte logistiek dienstverlener. Wij zijn een innovatieve, vooruitstrevende organisatie, in het bijzonder op het gebied van ICT met klantgerichte transport- en warehousemanagementsystemen.

Wij zijn op zoek naar een:

Junior Financial Controller/Administrator (32 – 40 uur)

Over de functie:

Ter ondersteuning van onze afdeling Finance zijn wij op zoek naar een allround collega met ruime boekhoudkundige kennis. Je gaat de afdeling op alle vlakken ondersteunen en bent van alle markten thuis.

Je zult de volgende taken gaan uitvoeren:

– Maandafsluitingen

– Jaarafsluiting

– Afstemmen intercompany

– BTW aangiftes

– Verwerken inkoop

– Rapportages (intern + BPC reporting)

– Onderhoud balansrekeningen

– Projecten (Power BI etc)

De ideale kandidaat

Heb je ervaring met bovenstaande taken, ben je nauwkeurig en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken? Houd je ervan om je vast te bijten in de cijfers en te zorgen dat de administratie aansluit? Dan ben jij wellicht onze kandidaat! Verder beschik je over een HBO denkniveau.

DFDS biedt

Wij bieden jou een afwisselende baan in een dynamische omgeving, met een marktconform salaris. Je komt te werken op de afdeling Finance in een team van 5 personen. Naast de nodige gezellige uitjes (Indien de Covid maatregelen het toelaten), bijvoorbeeld kerstborrel, afdelingsuitjes en jaarlijkse BBQ kun je ook nog een paar keer per jaar samen met 3 vrienden gratis een overtocht maken met 1 van de DFDS ferry’s richting Engeland, Ierland of Scandinavië!

Kun je je vinden in bovenstaand profiel en zoek je een nieuwe uitdaging in de logistiek, dan ontvangen wij graag jouw C.V. en motivatie brief naar ankni@dfds.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

DFDS Wijchen gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.