Internationaal vrachtwagenchauffeur

DFDS Wijchen zoekt Internationale vrachtwagenchauffeurs

DFDS Wijchen gevestigd in Wijchen is een logistiek dienstverlener en transporteur met alle specialismen op logistiek gebied onder 1 dak. Als deelladingspecialist bieden wij een volledig begeleid transport voor tijd kritische, hoogwaardige en/of kwetsbare goederen! Heb jij een passie voor internationaal transport?

Wij zijn op zoek naar meerdere internationale vrachtwagenchauffeurs

Over de functie

Wij bieden een functie aan waarbij je als chauffeur verantwoordelijk bent voor het transport van groupage vervoer met een tautliner. Je rijdt voornamelijk door de Benelux naar Engeland en vertrekt op zondagmiddag of maandag ochtend. Je dient rekening te houden met 3 tot 5 overnachtingen in de week. Kortom, een uitdagende internationale functie waarbij geen dag en week hetzelfde is! Liever parttime werken, juist in de weekenden of op oproepbasis? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

De ideale kandidaat

  • Is in het bezit van rijbewijs CE, Code 95 en digitale bestuurderspas;
  • Beschikt over een geldig ADR Basis certificaat (pre) of is bereid om dit te halen;
  • Beschikt over een HACCP certificaat (pre) of is bereid om dit te halen;
  • Heeft ervaring binnen het internationaal transport of is bereid dit te leren;
  • Je spreekt Nederlands en Engels;
  • Is representatief, klantgericht en zelfstandig.

DFDS Wijchen biedt

Wij bieden jou een uitdagende baan met passende arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor Beroepsgoederenvervoer. Naast de nodige gezellige uitjes (indien de COVID maatregelen dit toelaten), bijvoorbeeld kerstborrel, afdelingsuitjes en jaarlijkse BBQ kun je ook nog een paar keer per jaar samen met 3 vrienden gratis een overtocht maken met 1 van de DFDS ferry’s richting Engeland, Ierland of Scandinavië!Voor deze functie zoeken wij iemand die fulltime of parttime beschikbaar is.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in het transport? Heb je ervaring en passie voor het internationaal transport? Ben je flexibel inzetbaar, gedreven en klantvriendelijk? Dan is dit misschien wel jouw baan! Wil je meer weten of solliciteren? Stuur dan je C.V. en motivatie naar ankni@dfds.com

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

DFDS Wijchen gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.