Internationaal vrachtwagenchauffeur

DFDS Wijchen zoekt Internationale vrachtwagenchauffeurs

DFDS Wijchen zoekt Internationale vrachtwagenchauffeurs

DFDS Wijchen gevestigd in Wijchen is een logistiek dienstverlener en transporteur met alle specialismen op logistiek gebied onder 1 dak. Als deelladingspecialist bieden wij een volledig begeleid transport voor tijd kritische, hoogwaardige en/of kwetsbare goederen! Heb jij een passie voor internationaal transport?

Wij zijn op zoek naar een internationaal vrachtwagenchauffeur

 

Over de functie

Wij bieden een functie aan waarbij je als chauffeur verantwoordelijk bent voor het transport van groupage vervoer met een tautliner. Je rijdt voornamelijk door de Benelux naar Engeland en vertrekt op zondagmiddag of maandag ochtend. Je dient rekening te houden met 3 tot 5 overnachtingen in de week. Kortom, een uitdagende internationale functie waarbij geen dag en week hetzelfde is! Liever parttime werken, juist in de weekenden of op oproepbasis? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

 

De ideale kandidaat

Is in het bezit van rijbewijs CE, Code 95 en digitale bestuurderspas;

Beschikt over een geldig ADR Basis certificaat (pre) of is bereid om dit te halen;

Beschikt over een HACCP certificaat (pre) of is bereid om dit te halen;

Heeft ervaring binnen het internationaal transport of is bereid dit te leren;

Je spreekt Nederlands en Engels;

Is representatief, klantgericht en zelfstandig.

Vind je het leuk om bij ons te komen werken en ben je toe aan een nieuwe uitdaging in het transport?

Dan bieden wij jou een uitdagende baan met passende arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor Beroepsgoederenvervoer.

Wil je werken in een moderne groeiende organisatie, een plek waar altijd iets te beleven valt? Waar je kunt werken aan je eigen groei! Zoek je uitdaging en verantwoordelijkheid? Bij ons krijg je het allemaal in één job; ‘DFDS Delivers’. Kwaliteit leveren, het geruisloos nakomen van afspraken en persoonlijke dienstverlening zijn de pijlers van onze organisatie. Wat zijn die van jou? Vertel het ons en solliciteer op deze functie! Interesse? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ankni@dfds.com

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

DFDS gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.