DFDS Wijchen zoekt
Customer Service
Medewerker Warehouse

Customer Service Medewerker Warehouse m/v (fulltime)

Zorg jij ervoor dat onze klant met een tevreden glimlach aan de andere kant van de lijn zit?

DFDS Wijchen is een logistiek bedrijf, die met name gespecialiseerd is in het transport van deelladingen naar Engeland en Ierland en warehouse activiteiten

Wij krijgen dagelijks (nieuwe) orders binnen van onze klanten die hun hoogwaardige goederen opgeslagen en gedistribueerd willen hebben. Wij verzorgen deze logistieke aanvragen voor onze klanten, waarbij wij perfectie nastreven. Om deze hoge performance te garanderen, vinden we het belangrijk dat onze klanten op een vriendelijke, servicegerichte manier te woord worden gestaan. Vanwege uitbreiding zijn we op zoek naar een Customer Service Medewerker (32 – 40 uur)

Als customer service representative kom je te werken in een informeel, hardwerkend team wat met plezier onze klanten informeert en adviseert. Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je beantwoordt vragen, informeert hen over de mogelijkheden en voorziet ze pro actief van informatie en advies.

Je bewaakt, beheert en controleert het gehele orderproces van orderaanname tot het moment dat de goederen zijn afgeleverd bij onze klanten.

Indien er zich problemen voordoen, analyseer je deze en los je deze gestructureerd op.

Je informeert de klanten proactief over de status van de orders en zorgt er voor dat alles goed wordt vastgelegd in onze systemen.

Om dit alles in goede banen te leiden heb je veel contact met de teamleiders in het warehouse en de transportplanners.

Samen met je team draag je bij aan onze missie: DFDS Delivers: kwaliteit leveren, het geruisloos nakomen van afspraken en persoonlijke dienstverlening.

Wat vragen we van een gepassioneerde professional?

Je hebt commercieel inzicht en beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau;

Je brengt de wensen van onze klanten en de daarop aansluitende mogelijkheden in kaart;

Je bent nieuwsgierig naar onze klanten en voorziet ze proactief van informatie en/of advies;

Klanttevredenheid staat bovenaan je prioriteitenlijstje.

Je bent, samen met je collega’s, de spil tussen de klant en het warehouse. Dit doe je met enthousiasme en bevlogenheid; Daarom zoeken we een echte teamspeler.

Je haalt voldoening uit het helpen van de klant.

Je vindt het leuk om op zoek te gaan naar creatieve oplossingen wanneer het lastig wordt, proberen het beste resultaat te halen, geeft je voldoening.

Je bent secuur, in staat om prioriteiten te stellen en je weet het overzicht te behouden in een dynamische werkomgeving.

Invulling van de functie voor 0,8 fte behoort in overleg ook tot de mogelijkheden.

Vind je het leuk om bij ons te komen werken dan bieden wij je nog het volgende:

Een contract bij DFDS Wijchen met de intentie om dit uiteindelijk te verlengen naar een contract voor onbepaalde tijd. Je gaat een marktconform salaris verdienen met volop ontwikkelingsmogelijkheden. De werktijden vinden plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur. Daarnaast zal er een of twee avonden in de week in de avond gewerkt worden. Naast de nodige gezellige uitjes (indien de corona maatregelen het toelaten), bijvoorbeeld kerstborrel, afdelingsuitjes en jaarlijkse BBQ kun je ook nog een paar keer per jaar samen met 3 vrienden gratis een overtocht maken met 1 van de DFDS ferry’s richting Engeland, Ierland of Scandinavië!

Wil je werken in een moderne groeiende organisatie, een plek waar altijd iets te beleven valt? Waar je kunt werken aan je eigen groei! Zoek je uitdaging en verantwoordelijkheid? Bij ons krijg je het allemaal in één job; ‘DFDS Delivers’. Kwaliteit leveren, het geruisloos nakomen van afspraken en persoonlijke dienstverlening zijn de pijlers van onze organisatie. Wat zijn die van jou? Vertel het ons en solliciteer op deze functie en stuur je CV en motivatiebrief naar ankni@dfds.com ! We zien je CV met motivatiebrief met belangstelling tegemoet! 

 

130
werknemers

DFDS Wijchen gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.