DFDS Wijchen zoekt
Customer Service
Medewerker Warehouse

Customer Service Medewerker Warehouse m/v (fulltime)

Werken bij DFDS Wijchen betekent werken bij een logistiek dienstverlener met Groot-Brittannië en Ierland als specialisatie.

Wij hebben ambitieuze plannen voor de toekomst. Om de verwachte groei voor te zijn, zoeken wij op dit moment een collega die van aanpakken weet:

Customer Service Medewerker Warehouse m/v (fulltime)

Je bent samen met je collega’s de spil tussen de klant, de planning en het warehouse. Je bewaakt, beheert en controleert het gehele proces van ontvangst van klantorders en ontvangst van chauffeurs tot het verladen van de orders.

Als teamplayer ben je in staat om met enthousiasme en bevlogenheid de wensen van de klant optimaal te behartigen. Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Commercieel inzicht is van groot belang en Word en Excel zijn niet vreemd voor je en heb je ervaring met Warehouse Management Systemen. Verder ben je proactief en accuraat, kun je goed luisteren en weet je prioriteiten te stellen. Je weet het overzicht te behouden en laat je niet snel uit het veld slaan. Recente ervaring in een warehouse en cross-dock operatie is een pre.

DFDS Wijchen delivers Wil je werken in een moderne groeiende organisatie, een plek waar altijd iets te beleven valt? Waar je kunt werken aan je eigen groei! Zoek je uitdaging en verantwoordelijkheid? Bij ons krijg je het allemaal in één job. Kwaliteit leveren, het geruisloos nakomen van afspraken en persoonlijke dienstverlening zijn de pijlers van onze organisatie. Wat zijn die van jou?

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op! Tel: 024-371 89 69 of mail naar hrm@huismangroup.com

Ga jij de uitdaging aan? Stuur dan binnen 14 dagen je brief en CV naar hrm@huismangroup.com

130
werknemers

DFDS Wijchen gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.