Wij zijn op zoek naar een Administratief Logistiek Medewerker

Administratief Logistiek Medewerker

DFDS Wijchen, is een klantgerichte logistiek dienstverlener. Wij zijn een innovatieve, vooruitstrevende organisatie, in het bijzonder op het gebied van ICT met klantgerichte transport- en warehousemanagementsystemen.

Wij zijn op zoek naar een:

Administratief logistiek medewerker (32-40 uur per week)

Over de functie

Het verwerken en controleren van de uren van de chauffeurs. De weekstaten en data uit de boardcomputers worden vervolgens verwerkt in het transport management systeem.

Overige taken zijn:

  • Het beheren en verwerken van vrachtdocumenten
  • Overzicht bijhouden van motorrijtuigenbelasting
  • Overige ondersteunende werkzaamheden, zoals afboeken inkoopverplichtingen en ondersteunen bij afhandelen schade dossiers.

De ideale kandidaat

Heb je ervaring op het administratieve vlak, ben je nauwkeurig en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken? Dan ben jij wellicht onze kandidaat! Verder beschik je over een MBO denkniveau.

DFDS Wijchen biedt

Wij bieden jou een afwisselende baan in een dynamische omgeving, met een marktconform salaris. Je komt te werken op de afdeling Finance in een team van 8 personen.

Kun je je vinden in bovenstaand profiel en zoek je een nieuwe uitdaging in de logistiek, dan ontvangen wij graag jouw C.V. en motivatie brief. Deze kun je mailen naar ankni@dfds.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

DFDS gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.