Administratief / assistent planning
(40 uur p/w)

Administratief Assistent Planning (40 uur)

DFDS Part Loads, voorheen Huisman Group, is een klantgerichte logistiek dienstverlener. Wij zijn een innovatieve, vooruitstrevende organisatie, in het bijzonder op het gebied van ICT met klantgerichte transport- en warehousemanagementsystemen.

Voor onze afdeling Planning zijn wij op zoek naar:

Administratief Assistent Planning (40 uur)

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een administratieve assistent planning met een gezonde drive en iemand die zeer secuur is om onze administratieve Brexit processen optimaal te borgen en te begeleiden. Samen met je collega’s werk je mee aan de groei van onze afdeling part loads.

De ideale kandidaat

Als administratieve assistent planning kom je te werken in een informeel, hardwerkend team wat met plezier onze klanten ontzorgt. Bij uitstek een mooie kans voor een schoolverlater. Je bent de administratieve duizendpoot die gestructureerd werkt en in control is van de administratieve Brexit processen. Verder beschik je over een MBO denkniveau.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan onder andere uit:

– Het controleren van documenten t.b.v. uitvoer naar de UK.

– Het uploaden van alle benodigde documenten op de diverse portals van o.a. de ferry maatschappijen.

– Het monitoren van administratieve processen in ons TMS systeem.

– Ondersteuning van de afdeling planning.

DFDS Part Loads biedt

Wij bieden jou een afwisselende baan binnen een organisatie die voortdurend in beweging is. Een functie waar je je verder in kunt ontwikkelen en de mogelijkheid hebt om cursussen te volgen. Het salaris zal marktconform zijn.

Ben jij de juiste persoon? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar hrm@huismangroup.com

DFDS Wijchen gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.