Supply chain solutions
in Corby -
Showcase 5

Showcase 5: UK supply chain?

DFDS Wijchen verzorgt de contractlogistiek voor diverse Engelse bedrijven met Nederlandse moeders. De eigen warehouses die deze opdrachtgevers voorheen in de UK hadden, zijn gesloten: vanuit kostenoverwegingen zijn alleen de salesafdeling gebleven. In de UK verzorgt DFDS Wijchen het totale logistieke traject vanuit ons eigen warehouse in

Corby: de strategisch gelegen locatie in the Midlands.

State-of-the-art

Vanuit DFDS Corby sturen we de logistieke processen aan met directe interface-koppelingen tussen de IT-systemen van onze opdrachtgevers en onze eigen state-of-the-art warehousemanagementsystemen. Via een webportaal blijft de opdrachtgever volledig op de hoogte van alle goederenstromen.

Het complete pakket

Ondersteund door deze nieuwste technieken, verzorgt DFDS Wijchen het orderpicken, verpakken en verzending met parcelcarriers. Voor grote ketens als B&Q, Homebase en John Lewis bouwt ons dedicated team van Engelse collega’s zelfs winkelsdisplays voor onze klanten.

Exclusieve tuinmeubelen

Een andere specialistische activiteit die voor de Engelse vestiging van een Nederlandse klant uitvoeren, is de logistiek van exclusieve tuinmeubelen. Voordat het seizoen aanbreekt, arriveren tientallen containers vanuit de fabriek in Indonesië. Deze seizoensgestuurde logistiek vraagt om een enorme flexibiliteit en kennis.

Geen standaard werk

Gedurende het seizoen leveren we op maat uit aan tuincentra, particulieren en andere afnemers door heel Groot-Brittannië. Klanten als deze passen goed bij DFDS Wijchen. Door de afwijkende afmetingen is het geen standaard werk, zodat er altijd de uitdaging is om de producten zo efficiënt mogelijk op te slaan, te picken en uit te leveren.

DFDS gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.