DFDS Wijchen delivers Wecovi

Met veel enthousiasme hebben Derik Landman (Commercial Director – Wecovi) en John Scholten (Managing Director – DFDS Wijchen) elkaar de hand geschud op een plezierige samenwerking per 1 maart 2019.

Wecovi is een innovatief familiebedrijf met het hoofdkantoor in Zwolle en vestigingen in Engeland, Duitsland en Frankrijk. Zij weten de markt keer op keer te verrassen met de beste schoonmaakmaterialen. Wecovi biedt op maat gemaakte oplossingen voor schoonmaakbedrijven, recreatieparken en retailers.
Professionele services met oog voor detail, en daar herkende zij DFDS Wijchen in; Een partner die meedenkt in oplossingen zoals de huidige ontwikkelingen als het gaat om de Brexit.

Wecovi heeft ervoor gekozen om een groot deel van de producten te verplaatsen naar het warehouse van DFDS Wijchen in Corby, in de midlands van de UK. Daarnaast gaat DFDS Wijchen het transport verzorgen naar de UK en Ierland. Wecovi heeft gekozen voor een partner met een hoge leverbetrouwbaarheid.

DFDS Wijchen transporteert al bijna 50 jaar goederen van en
naar Groot-Brittannië en Ierland. Daarbij blinken wij uit in het transporteren van hoogwaardige, HACCP, ADR, tijdkritische of kwetsbare goederen – of een combinatie van deze eigenschappen.

DFDS gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.