DFDS Wijchen levert
consumentengoederen

Retail

Veranderend consumentengedrag heeft impact op retail transport. De strijd om de consument is moordend. Aanbieders van consumentengoederen overspoelen de markt dan ook met nieuwe concepten, verrassende formules en servicegerichte extra’s. Gevolg is dat retailers kampen met lage marges, schommelingen in vraag én korte levertijden.

Van noodzaak naar onderscheid

retail transport kwetsbare goederen

Waar logistiek voorheen noodzaak was, wordt het nu vooral ingezet om de concurrentie voor te blijven. Bij het leveren van (elektronische) consumentengoederen draait het voornamelijk om twee zaken: veiligheid en zekerheid. DFDS Wijchen levert beide.

DFDS Wijchen als uitkomst

Corby warehouse

Vanuit ons strategisch gelegen warehouse in the Midlands kan DFDS Wijchen maar liefst 80% van de Britten bereiken binnen 4 uur. Tel daar een leverbetrouwbaarheid van 99,5% bij op en u snapt waarom DFDS Wijchen het verschil kan maken in de strijd om de consument.

Kwaliteit door veiligheid

De kwaliteit van DFDS Wijchen blijkt ook uit het type producten dat wij vervoeren. Zo voorzien wij de grote warenhuizen en retailketens voornamelijk van kostbare en kwetsbare goederen. Aan veiligheid wordt dan ook extra aandacht besteed:

  • Laden en zekeren gebeurt volgens strenge protocollen
  • Overnachten met kostbare goederen doen we alleen op bewaakte parkeerplaatsen
  • Onze warehouses zijn uitgerust meerdere anti-inbraakmaatregelen

DFDS Wijchen levert aan:

                                      

DFDS gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.