DFDS Wijchen levert
voor de bouwsector

Bouw

De wereldwijde recessie is ten einde gekomen. Als logistiek dienstverlener op het gebied van kostbare, kwetsbare en hoogwaardige goederen merkt DFDS Wijchen dat met name in de bouwsector: er wordt weer opgeschaald en geïnvesteerd in de toekomst.

Afstemming en communicatie

De bouwsector vraagt om minutieuze afstemming en kraakheldere communicatie met projectontwikkelaars en aannemers tot in de kleinste details. Gelukkig beschikt DFDS Wijchen over systemen waarin alle gegevens van de ontvangstlocatie staan. Hiermee bedingen onze mondige chauffeurs in perfect Engels optimale kraantijd om snel en gunstig te lossen.

Optimaal geleverd

transporteren van industriële goederen

De ervaren chauffeurs van DFDS Wijchen staan in voor een optimale levering. Door goederen zorgvuldig te zekeren, sluiten zij risico op beschadiging – en bijkomende kosten – uit. Afspraken die we maken, maken we om ze na te komen.

FORS-certificaat

DFDS Wijchen beschikt over het FORS-certificaat. Dit certificaat is in het leven geroepen door de lokale overheid in Londen om vrachtvervoer van en naar Londen te verbeteren. Middels de FORS-certificering zijn wij bevoegd om onze transporten tot in hartje London te verzorgen.

DFDS gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.