Triple A service
Ierland

Ierland

Dagelijks verzorgt DFDS Wijchen transporten naar de Republiek Ierland en Noord-Ierland volgens de triple A service die u van DFDS Wijchen gewend bent. Dat begint met de zorgvuldigheid van onze chauffeurs bij het vervoeren van uw hoogwaardige en kwetsbare goederen. Maar zit ‘m even goed in optimale communicatie en afstemming met de ontvanger om uw performance te garanderen.

Container transport

Om in Ierland onze leverbetrouwbaarheid en snelle levertijd waar te kunnen maken, beschikken we over warehouses in Dublin, Limerick en Cork. Sinds enkele jaren biedt DFDS Wijchen een wekelijkse container transport aan met Ierland als bestemming. Ideaal voor goederen waarbij de looptijd minder van belang is of die over het weekend geleverd mogen worden. Gebruik van de container voor deelladingen, groupage of natuurlijk volle ladingen, levert een behoorlijk financieel voordeel op.

Strategisch gelegen op route naar Ierland: DFDS Corby

Sondes Road
Willowbrook Industrial Estate
NN17 5XL Corby Northamptonshire

Vragen?

DFDS gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.