Triple A
service UK

Groot-Brittannië

De kracht van DFDS Wijchen in nichebestemming Groot-Brittannië is fysieke aanwezigheid aan beide kanten van het kanaal. Met strategisch gelegen vestigingen in Corby (Midlands) en Nijmegen/Wijchen (NL) weet DFDS Wijchen de UK feilloos te bedienen als het gaat om transport, deelladingen en fijnmazige distributie. Door dat specialisme realiseren we bijzonder snelle levertijden. Dankzij onze distributieorganisatie en -structuur in Corby bereiken we 80% van de UK binnen vier uur. Met een triple A service en 99,5% leverbetrouwbaarheid als resultaat.

Of het nu gaat om de levering van ziekenhuisbedden op afdelingsniveau, begeleid transport van machinelijnen en onderdelen of de distributie van waardevolle elektronicaproducten voor de consumentenmarkt? Onze eigen chauffeurs verzorgen het transport van uw hoogwaardige, tijdkritische of kwetsbare goederen van deur tot deur.

Transport Engeland Corby

Centraal gelegen in de UK: DFDS Corby

Sondes Road
Willowbrook Industrial Estate
NN17 5XL Corby Northamptonshire

DFDS gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.