Destination:
Europa

Europa

Meer en meer Aziatische of Amerikaanse bedrijven gebruiken Groot-Brittannië of Nederland als hun gateway to Europe. DFDS Wijchen vervult voor die bedrijven een sleutelrol door op te treden als regisseur voor vervoersstromen naar en binnen het Europese vasteland.

Transport Europa

Bijsterhuizen 4020
6604 LW Wijchen
The Netherlands

Reallocatie EDC

Onze sterke transportservice gebundeld met onze twee strategische warehouses (te Nijmegen NL en te Corby UK) levert bedrijven vanuit Azië en de USA, die zijn gestart in de UK maar willen uitbreiden naar het Europese vasteland, direct voordeel op. Ons warehouse in Nijmegen ligt vlakbij de Duitse grens. De ideale uitvalsbasis om de rest van Europa te ontsluiten.

Hoogwaardig netwerk landenspecialisten

Onze performance en reputatie is ook buiten Groot-Brittannië en Ierland niet onopgemerkt gebleven. Inmiddels weten wij vanuit een hoogwaardig netwerk van landenspecialisten ook de Europese markt met dagelijkse vertrekken en korte doorlooptijden te servicen.

DFDS Wijchen European delivery

  • Hoogwaardig Europees distributienetwerk
  • Inclusief douaneformaliteiten
  • Triple A service waar gewenst met 99.5%
  • Direct aansluiten met alle belangrijke parcel integrators zoals UPS, DPD en DHL

 

Vragen?

DFDS gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.