Groot-Brittannië,
Ierland en Europa

Bestemmingen

DFDS Wijchen wil de beste logistieke dienstverlener zijn in het gedeelte van uw supply chain dat betrekking heeft op de logistiek van en naar de UK en Ierland. Vanuit ons specialisme realiseren we bijzonder snelle levertijden. 80% van onze zendingen in de UK wordt next day geleverd. Door de jaren heen vervullen we die rol steeds vaker ook voor bedrijven die de UK of Nederland als gateway naar Europa zien.

Wat uw bestemming ook is, we denken vanuit uw perspectief mee in de invulling van het transport of in een complete supply chain oplossing. Daarbij kijken we met de ogen van uw klanten naar de performance. En met de ogen van een specialist naar de toegevoegde waarde van logistiek in uw processen.

Groot-Brittannië

transport engeland specialist

Als specialist in de UK zijn we het aan u en aan onszelf verplicht onze performance in dit marktsegment continu te verbeteren. Voor minder doen we het niet.

Lees meer

Ierland

transport begeleiding

De triple A service die u van DFDS Wijchen gewend bent of voordelige containerservice. Onze vestiging in Corby UK vormt de perfecte gateway naar Ierland.

Lees meer

Europa

Met een hoogwaardig Europees distributienetwerk vervult DFDS Wijchen ook een sleutelrol door op te treden als regisseur voor vervoersstromen naar en binnen Europa.

Lees meer

DFDS gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Lees onze Privacy verklaring.